Хјуман рајтс воч: Повеќе од 60 отсто од девојчињата во Авганистан не одат на училиште - А1он
Почетна Свет Хјуман рајтс воч: Повеќе од 60 отсто од девојчињата во Авганистан не одат на училиште
Свет

Хјуман рајтс воч: Повеќе од 60 отсто од девојчињата во Авганистан не одат на училиште

17/10/2017 - 09:59 19 прегледи
Хјуман рајтс воч: Повеќе од 60 отсто од девојчињата во Авганистан не одат на училиште