Србија ќе гради најголем ветропарк на територијата на Западен Балкан - А1он
Почетна Регион Србија ќе гради најголем ветропарк на територијата на Западен Балкан
Регион

Србија ќе гради најголем ветропарк на територијата на Западен Балкан

16/10/2017 - 20:28 307 прегледи
Србија ќе гради најголем ветропарк на територијата на Западен Балкан