ВИДЕО: Русија гради огромен мост што ќе ги поврзува полуостровите Керч и Таман - А1он
Почетна МагазинПатувања ВИДЕО: Русија гради огромен мост што ќе ги поврзува полуостровите Керч и Таман
Патувања

ВИДЕО: Русија гради огромен мост што ќе ги поврзува полуостровите Керч и Таман

16/10/2017 - 12:38 179 прегледи
ВИДЕО: Русија гради огромен мост што ќе ги поврзува полуостровите Керч и Таман