Вработувањата и растот на платите во ЕУ се враќаат на нивото пред економската рецесија - А1он
Почетна Економија Вработувањата и растот на платите во ЕУ се враќаат на нивото пред економската рецесија
Економија

Вработувањата и растот на платите во ЕУ се враќаат на нивото пред економската рецесија

13/10/2017 - 16:13 128 прегледи
Вработувањата и растот на платите во ЕУ се враќаат на нивото пред економската рецесија