Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција - А1он
Почетна Регион Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција
Регион

Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција

13/10/2017 - 15:44 91 прегледи
Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција