Лариџани: Плановите на САД за иранскиот нуклеарен договор ќе доведат до хаос - А1он
Почетна Свет Лариџани: Плановите на САД за иранскиот нуклеарен договор ќе доведат до хаос
Свет

Лариџани: Плановите на САД за иранскиот нуклеарен договор ќе доведат до хаос

13/10/2017 - 15:48 27 прегледи
Лариџани: Плановите на САД за иранскиот нуклеарен договор ќе доведат до хаос