По преземањето од „Луфтханза“, 5.000 од вкупно 8.000 вработени во „Ер Берлин“ ќе останат без работа - А1он
Почетна Економија По преземањето од „Луфтханза“, 5.000 од вкупно 8.000 вработени во „Ер Берлин“ ќе останат без работа
Економија

По преземањето од „Луфтханза“, 5.000 од вкупно 8.000 вработени во „Ер Берлин“ ќе останат без работа

13/10/2017 - 15:41 60 прегледи
По преземањето од „Луфтханза“, 5.000 од вкупно 8.000 вработени во „Ер Берлин“ ќе останат без работа