Премиерот Заев се сретна со делегација на мрежата „Македонска платфрома за борба против сиромаштија“ - А1он
Почетна Македонија Премиерот Заев се сретна со делегација на мрежата „Македонска платфрома за борба против сиромаштија“
Македонија

Премиерот Заев се сретна со делегација на мрежата „Македонска платфрома за борба против сиромаштија“

13/10/2017 - 15:37 36 прегледи
Премиерот Заев се сретна со делегација на мрежата „Македонска платфрома за борба против сиромаштија“