(ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа
Македонија

(ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа

13/10/2017 - 15:30 24 прегледи
(ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа