Јункер: Велика Британија треба да ги плати долговите кон ЕУ - А1он
Почетна Свет Јункер: Велика Британија треба да ги плати долговите кон ЕУ
Свет

Јункер: Велика Британија треба да ги плати долговите кон ЕУ

13/10/2017 - 15:19 19 прегледи
Јункер: Велика Британија треба да ги плати долговите кон ЕУ