Премиерот Заев се сретна со граѓански активисти од „Но пасаран“ и КСОМ - А1он
Почетна Македонија Премиерот Заев се сретна со граѓански активисти од „Но пасаран“ и КСОМ
Македонија

Премиерот Заев се сретна со граѓански активисти од „Но пасаран“ и КСОМ

13/10/2017 - 15:17 149 прегледи
Премиерот Заев се сретна со граѓански активисти од „Но пасаран“ и КСОМ