Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“ - А1он
Почетна Култура Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“
Култура

Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“

13/10/2017 - 15:28 123 прегледи
Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“