(ВИДЕО) Георгиевски: Да гласаме за број 19, за сплотена, модерна општина Гази Баба - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Георгиевски: Да гласаме за број 19, за сплотена, модерна општина Гази Баба
Македонија

(ВИДЕО) Георгиевски: Да гласаме за број 19, за сплотена, модерна општина Гази Баба

13/10/2017 - 15:32 46 прегледи
(ВИДЕО) Георгиевски: Да гласаме за број 19, за сплотена, модерна општина Гази Баба