(ВИДЕО) Стаменковска: СДС во управување со ЕЛЕМ за само еден ден ќе ја оштети државата за над 640 илјади евра - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Стаменковска: СДС во управување со ЕЛЕМ за само еден ден ќе ја оштети државата за над 640 илјади евра
Економија

(ВИДЕО) Стаменковска: СДС во управување со ЕЛЕМ за само еден ден ќе ја оштети државата за над 640 илјади евра

13/10/2017 - 15:07 70 прегледи
(ВИДЕО) Стаменковска: СДС во управување со ЕЛЕМ за само еден ден ќе ја оштети државата за над 640 илјади евра