Стојаноски: Да го направиме Охрид општина за сите граѓани - А1он
Почетна Македонија Стојаноски: Да го направиме Охрид општина за сите граѓани
Македонија

Стојаноски: Да го направиме Охрид општина за сите граѓани

13/10/2017 - 15:05 16 прегледи
Стојаноски: Да го направиме Охрид општина за сите граѓани