Иако најави дека ќе дојде, Коце Трајановски не се појави на потпишувањето на документот за младите - А1он
Почетна Актуелно Иако најави дека ќе дојде, Коце Трајановски не се појави на потпишувањето на документот за младите
Актуелно

Иако најави дека ќе дојде, Коце Трајановски не се појави на потпишувањето на документот за младите

13/10/2017 - 14:52 469 прегледи
Иако најави дека ќе дојде, Коце Трајановски не се појави на потпишувањето на документот за младите