Спасовски се сретна со претставници од Здружението на дипломирани криминалисти - Скопје - А1он
Почетна Македонија Спасовски се сретна со претставници од Здружението на дипломирани криминалисти – Скопје
Македонија

Спасовски се сретна со претставници од Здружението на дипломирани криминалисти – Скопје

13/10/2017 - 14:24 33 прегледи
Спасовски се сретна со претставници од Здружението на дипломирани криминалисти – Скопје