(ВИДЕО) Станков: Со поддршката на граѓаните ќе победиме и на овие избори - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Станков: Со поддршката на граѓаните ќе победиме и на овие избори
Македонија

(ВИДЕО) Станков: Со поддршката на граѓаните ќе победиме и на овие избори

13/10/2017 - 13:33 36 прегледи
(ВИДЕО) Станков: Со поддршката на граѓаните ќе победиме и на овие избори