(ВИДЕО) Тодоровски: Со голем број на проекти ќе ја направиме општина Брвеница поубаво, достојно и атрактивно место за живеење - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Тодоровски: Со голем број на проекти ќе ја направиме општина Брвеница поубаво, достојно и атрактивно место за живеење
Македонија

(ВИДЕО) Тодоровски: Со голем број на проекти ќе ја направиме општина Брвеница поубаво, достојно и атрактивно место за живеење

13/10/2017 - 13:26 13 прегледи
(ВИДЕО) Тодоровски: Со голем број на проекти ќе ја направиме општина Брвеница поубаво, достојно и атрактивно место за живеење