Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците - А1он
Почетна Македонија Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците
Македонија

Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците

13/10/2017 - 13:08 26 прегледи
Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците