Бугарија ќе го користи претседавањето со ЕУ за нови перспективи за Балканот - А1он
Почетна Регион Бугарија ќе го користи претседавањето со ЕУ за нови перспективи за Балканот
Регион

Бугарија ќе го користи претседавањето со ЕУ за нови перспективи за Балканот

13/10/2017 - 13:13 92 прегледи
Бугарија ќе го користи претседавањето со ЕУ за нови перспективи за Балканот