МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“ - А1он
Почетна Економија МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“
Економија

МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“

13/10/2017 - 13:09 46 прегледи
МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“