Фестивал „Златна лира“ по 11-ти пат од 16 до 26 октомври во Скопје - А1он
Почетна Култура Фестивал „Златна лира“ по 11-ти пат од 16 до 26 октомври во Скопје
Култура

Фестивал „Златна лира“ по 11-ти пат од 16 до 26 октомври во Скопје

13/10/2017 - 13:11 203 прегледи
Фестивал „Златна лира“ по 11-ти пат од 16 до 26 октомври во Скопје