Анкета: Русите се уште поделени во ставовите за Октомвриската револуција - А1он
Почетна Свет Анкета: Русите се уште поделени во ставовите за Октомвриската револуција
Свет

Анкета: Русите се уште поделени во ставовите за Октомвриската револуција

13/10/2017 - 10:14 36 прегледи
Анкета: Русите се уште поделени во ставовите за Октомвриската револуција