Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено - А1он
Почетна Македонија Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено
Македонија

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

13/10/2017 - 08:44 30 прегледи
Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено