Норвешка ќе ги продолжи мерките за гранична контрола до мај 2018 година - А1он
Почетна Свет Норвешка ќе ги продолжи мерките за гранична контрола до мај 2018 година
Свет

Норвешка ќе ги продолжи мерките за гранична контрола до мај 2018 година

13/10/2017 - 08:29 16 прегледи
Норвешка ќе ги продолжи мерките за гранична контрола до мај 2018 година