Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции - А1он
Почетна Македонија Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции
Македонија

Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции

12/10/2017 - 23:38 356 прегледи
Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции