Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче - А1он
Почетна Македонија Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче
Македонија

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

12/10/2017 - 22:17 1,620 прегледи
Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче