ВМРО-ДПМНЕ: Полициското сослушување на кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани е одраз на стравот на СДСМ од пораз - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Полициското сослушување на кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани е одраз на стравот на СДСМ од пораз
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Полициското сослушување на кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани е одраз на стравот на СДСМ од пораз

12/10/2017 - 21:50 908 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Полициското сослушување на кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани е одраз на стравот на СДСМ од пораз