Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи - А1он
Почетна Актуелно Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи
Актуелно

Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи

12/10/2017 - 20:11 1,321 прегледи
Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи