(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб
Видео

(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб

12/10/2017 - 19:42 11,703 прегледи
(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб