(ВИДЕО) Заев: Гасификацијата на Кратово е важна за развојот на индустријата, за нови работи места и за заштеда на енергија - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Гасификацијата на Кратово е важна за развојот на индустријата, за нови работи места и за заштеда на енергија
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Гасификацијата на Кратово е важна за развојот на индустријата, за нови работи места и за заштеда на енергија

12/10/2017 - 19:24 254 прегледи