(ВИДЕО) Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините
Актуелно

(ВИДЕО) Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

12/10/2017 - 18:37 338 прегледи
(ВИДЕО) Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините