Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината - А1он
Почетна Економија Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината
Економија

Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

12/10/2017 - 17:41 2,388 прегледи
Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината