(ВИДЕО) Шилегов: Уште од првиот ден ќе започнам со мерки за ослободување на Скопје од енормното загадување - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Шилегов: Уште од првиот ден ќе започнам со мерки за ослободување на Скопје од енормното загадување
Видео

(ВИДЕО) Шилегов: Уште од првиот ден ќе започнам со мерки за ослободување на Скопје од енормното загадување

12/10/2017 - 17:07 1,036 прегледи