(ВИДЕО) Гелова Стојанова: Кога Заев вели дека Македонија ќе ја направи како Струмица, тоа значи дека ќе цвета непотизам, корупција и злоупотреба на функции - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Гелова Стојанова: Кога Заев вели дека Македонија ќе ја направи како Струмица, тоа значи дека ќе цвета непотизам, корупција и злоупотреба на функции
Македонија

(ВИДЕО) Гелова Стојанова: Кога Заев вели дека Македонија ќе ја направи како Струмица, тоа значи дека ќе цвета непотизам, корупција и злоупотреба на функции

12/10/2017 - 16:59 546 прегледи