Амбасада на САД: Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото - А1он
Почетна Актуелно Амбасада на САД: Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото
Актуелно

Амбасада на САД: Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото

12/10/2017 - 16:34 811 прегледи
Амбасада на САД: Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото