(ВИДЕО) Весковски: Како е можно земјиште во еден од најатрактивните делови од Карпош да биде оттуѓено за само 11 илјади евра? - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Весковски: Како е можно земјиште во еден од најатрактивните делови од Карпош да биде оттуѓено за само 11 илјади евра?
Македонија

(ВИДЕО) Весковски: Како е можно земјиште во еден од најатрактивните делови од Карпош да биде оттуѓено за само 11 илјади евра?

12/10/2017 - 16:16 611 прегледи