МТСП: Економско-социјалниот совет функционира, КСС ги бојкотираше седниците - А1он
Почетна Економија МТСП: Економско-социјалниот совет функционира, КСС ги бојкотираше седниците
Економија

МТСП: Економско-социјалниот совет функционира, КСС ги бојкотираше седниците

12/10/2017 - 15:47 37 прегледи
МТСП: Економско-социјалниот совет функционира, КСС ги бојкотираше седниците