Турција ќе ги затвора граничните премини со Ирачки Курдистан - А1он
Почетна Регион Турција ќе ги затвора граничните премини со Ирачки Курдистан
Регион

Турција ќе ги затвора граничните премини со Ирачки Курдистан

12/10/2017 - 13:46 38 прегледи
Турција ќе ги затвора граничните премини со Ирачки Курдистан