Дачиќ против условување на дијалогот со Приштина со присуството на САД - А1он
Почетна Регион Дачиќ против условување на дијалогот со Приштина со присуството на САД
Регион

Дачиќ против условување на дијалогот со Приштина со присуството на САД

12/10/2017 - 13:45 65 прегледи
Дачиќ против условување на дијалогот со Приштина со присуството на САД