Алаѓозовски: „Скопје 2014“ го измени не само ликот на градот, туку ги вознемири и подели граѓаните - А1он Advertisement
Почетна Култура Алаѓозовски: „Скопје 2014“ го измени не само ликот на градот, туку ги вознемири и подели граѓаните
Култура

Алаѓозовски: „Скопје 2014“ го измени не само ликот на градот, туку ги вознемири и подели граѓаните

12/10/2017 - 13:40 32 прегледи
Алаѓозовски: „Скопје 2014“ го измени не само ликот на градот, туку ги вознемири и подели граѓаните