(ВИДЕО) Делев: Црното економско трио, Заев, Анѓушев и Тевдовски во вторник ќе ја задолжи државата за нови 24 милиони евра - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Делев: Црното економско трио, Заев, Анѓушев и Тевдовски во вторник ќе ја задолжи државата за нови 24 милиони евра
Економија

(ВИДЕО) Делев: Црното економско трио, Заев, Анѓушев и Тевдовски во вторник ќе ја задолжи државата за нови 24 милиони евра

11/10/2017 - 15:11 110 прегледи
(ВИДЕО) Делев: Црното економско трио, Заев, Анѓушев и Тевдовски во вторник ќе ја задолжи државата за нови 24 милиони евра