(ВИДЕО) Опозиционерот Груевски во 2003. му ја одзема картичката на Јордановски - А1он Advertisement
Почетна Македонија (ВИДЕО) Опозиционерот Груевски во 2003. му ја одзема картичката на Јордановски
Македонија

(ВИДЕО) Опозиционерот Груевски во 2003. му ја одзема картичката на Јордановски

01/01/2013 - 19:11 7,725 прегледи
(ВИДЕО) Опозиционерот Груевски во 2003. му ја одзема картичката на Јордановски