Неопходно транспарентно и ефикасно користење на средствата од ИПАРД 2 - А1он
Почетна Економија Неопходно транспарентно и ефикасно користење на средствата од ИПАРД 2
Економија

Неопходно транспарентно и ефикасно користење на средствата од ИПАРД 2

10/10/2017 - 11:01 96 прегледи
Неопходно транспарентно и ефикасно користење на средствата од ИПАРД 2