Јавна расправа за изградба на времена депонија во Гевгелија - А1он
Почетна Македонија Јавна расправа за изградба на времена депонија во Гевгелија
Македонија

Јавна расправа за изградба на времена депонија во Гевгелија

05/10/2017 - 17:07 285 прегледи
Јавна расправа за изградба на времена депонија во Гевгелија