Истражување: 14% од граѓаните во Македонија се обратиле кај партиски претставник за помош - А1он
Почетна Македонија Истражување: 14% од граѓаните во Македонија се обратиле кај партиски претставник за помош
Македонија

Истражување: 14% од граѓаните во Македонија се обратиле кај партиски претставник за помош

05/10/2017 - 13:12 69 прегледи
Истражување: 14% од граѓаните во Македонија се обратиле кај партиски претставник за помош