Димитров и Кундерс потпишаа Декларација за партнерство и соработка меѓу Македонија и Холандија - А1он
Почетна Македонија Димитров и Кундерс потпишаа Декларација за партнерство и соработка меѓу Македонија и Холандија
Македонија

Димитров и Кундерс потпишаа Декларација за партнерство и соработка меѓу Македонија и Холандија

26/09/2017 - 14:26 38 прегледи
Димитров и Кундерс потпишаа Декларација за партнерство и соработка меѓу Македонија и Холандија