Одложена изградбата на на мини хидроцентрала на Блатешница - А1он
Почетна Македонија Одложена изградбата на на мини хидроцентрала на Блатешница
Македонија

Одложена изградбата на на мини хидроцентрала на Блатешница

26/09/2017 - 14:30 34 прегледи
Одложена изградбата на на мини хидроцентрала на Блатешница