(ВИДЕО) Заев: „Новата ера“ која ја промовира Груевски веќе започна, се ослободивме од неговиот режим - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: „Новата ера“ која ја промовира Груевски веќе започна, се ослободивме од неговиот режим
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: „Новата ера“ која ја промовира Груевски веќе започна, се ослободивме од неговиот режим

25/09/2017 - 22:11 2,228 прегледи
(ВИДЕО) Заев: „Новата ера“ која ја промовира Груевски веќе започна, се ослободивме од неговиот режим